GREENWICH

Godkväll därute! 
Den här helgen har bjudit på massa blandat och kul, som det ska vara! Började helgen på topp med att möta upp mina stjärnor Fanny och My på Waterloo, och redan då vet man ju att dagen blir bra. Vi åkte tunnlbanan till North Greenwich där aktivitet 1 för dagen fanns. I North Greenwich finns en cable car därifrån man får utsikt över London. Så vi fick oss en liten vagn och åkte fram och tillbaka över staden i skinande sol och även att det var mycket utsikt över bara industrier var det helt klart en utsikt värd att skryta om.
Vi tog oss sedan vidare till Greenwich Park som för det första är en så himla vacker plats. Tror nog att den är med på min topp tre med finaste ställena i London. I parken finns en kulle, ocu därifrån har man utsikt över Themsen till Dockland och London City. Det finns även ett royal observatory där som handlar om tiden och alla tidszoner i världen. Så när vi tagit in utsikten besökte vi även observatoriet. Speciellt med Greenwich är även att den första riktiga elektroniska klockan finns där. Så den sitter i en stenvägg uppe på kullen, och såklart är det ju lite häftigt att se den. Har besökt Greenwich innan med mamma en sommar, men var riktigt kul att komma tillbaka!
Vi avslutade sedan dagen med en busstur genom Greenwich till Picadilly där vi åt middag innan vi skildes åt efter en toppendag <3
 
Idag var planen att åka till Guildford och shoppa lite, men då det var ersättningsbuss som aldrig dök upp ändrades planen. Istället tog jag och mina finfina vänner från Oxshott en långpromenad till Cobham där vi satt på Costa en stund och hade det mysigt. Promenerade sedan hela vägen tillbaka och stannade till hos Karolina och åt middag samt hade lite catch up. Himla mysig dag helt enkelt, man behöver inte mycket mer än bra vänner för att få en bra dag. 
livet som au pair | |
Upp