SOON --> KOSTRÅDGIVARE

Ja, ni läste rätt! Om inte allt för lång tid kommer jag kunna presentera mig sjäv som utbildad, licenserad och diplomerad kostrådgivare. Alltså WHAAAT! Är så galet lycklig över detta. Har tidigare nämnt det här i bloggen att jag ska börja plugga, och nu äntligen är det dags. På fredag drar kursen igång, och idag kom böckerna.
Känslan när jag öppnade paketet med böckerna var bara så himla bra. Kalla mig löjlig, men jag blev så himla lättad och så himla glad, och det kändes som en stor tyng bara lyftes från min kropp och jag började gråta haha! Jag läste igenom innehållsförteckningarna i böckerna, läste igenom kursplanen och allt övrigt material och kände mig bara så himla lycklig för det kändes så himla rätt; jag kände verkligen direkt hur rätt jag gjort i att välja detta. Jag var och är så himla lättad över att jag vet att jag gjort rätt val. Jag kunde inte vara mer taggad eller gladare över den här utbildningen och den här chansen att förverkliga min dröm, och jag är mer än redo att ta mig an allt vad den har att ge och lära mig allt jag möjligtvis kan.

Jag ska verkligen ge 100% i det här för detta är något jag verkligen verkligen vill, och det känns så bra att veta vad jag vill göra i framtiden och i mitt liv. Jag har länge haft ett stort intresse för kost, nutrition, träning och hälsa men det är inte alltid jag förstått att det är det jag vill utbilda mig inom. Nu när jag väl insett det känns det helt självklart. Detta är början på något väldigt stort, men en väldigt bra början. 
På fredag smäller det och om 10 månader, då kommer jag vara utbildad. Den känslan slår det mesta just nu.
 
 
| | 2 kommentarer
Upp