JAG ÄR I...

SVERIGE!
Efter 8,5 månader i London är jag nu tillbaka, hemma, i Hultsfred och det är så mycket blandade känslor kring det. Jag tänkte skriva ett separat inlägg om det senare. Nu känns det i alla fall bara riktigt bra att få vara hemma igen. Back to normal med skogspromenader med hunden, en katt bredvid mig i sängen och äntligen få tillbaka mitt rum med min underbara säng samt få spendera tid med familjen på heltid igen.
De sista dagarna i London spenderade jag med att jobba. Barnen började skolan i tisdags så då började även jobbet för mig. För att säga hejdå till mina vänner i England så fixade vi en brunch hos Elisabeth med de tjejer som kunde!
Spenderade sedan kvällen med besök av Karolina för att ta ett sista hejdå för ett tag framöver nu. Usch, finns det något svårare än att säga hejdå??
Sa även hejdå till mina älskade grannar och barnen där vilket var så jobbigt även det. Blev kramad i massor, fick presenter och grät även en skvätt när jag gick över till dem en sista gång.
Hängde även ltie extra mycket med Rachel för att ta vara på det lilla som var kvar.
I fredags morse hämtade en taxi mig vid 7 och jag började min resa hem. Efter en flygresa på 1,5 timma fick jag äntligen krama mamma och pappa igen, och landade säkert på svensk mark.
Spenderade sedan min första kväll hemma med min bästa bästa vän som jag ÄNTLIGEN fick krama om igen. Vi körde på taco-kväll och disney-film och hade det bara så bra. Återförening at its finest <3
På tal om återförening finns det inte som gör mig gladare än att få gosa med min älskade kissemiss igen och ända sedan jag klev innanför dörren har hon inte lämnat min sida.
Allt är uppackat nu och dagarna framöver kommer bestå av att träffa vänner, familj, plugga och bara ta det lugnt. Och det känns riktigt, riktigt bra!
livet som au pair | | Kommentera
Upp